Draag een steentje bij het verbeteren van onze natuur door een bestelling te plaatsen 🌲

Artistic Prints doneert bij iedere bestelling een boom, om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Jouw bestelling draagt bij aan duurzame bos projecten wereldwijd.

Plaats een order en plant een boom

Samen gaan wij voor een duurzamere wereld

Wij dragen graag onze steentjes bij voor een duurzamere wereld. Een mooiere wereld maken we met elkaar, doe jij ook mee? Door een bestelling te plaatsen in onze webshop help jij mee aan een duurzamere wereld. Wij steunen namelijk bij iedere bestelling het goede doel Trees for All. Met jouw bestelling ontvang jij dus jouw favoriete prints, maar plant jij dus ook een boom!

De missie

Trees for All hun missie is om met z’n allen de wereld meer bos te geven. Bomen zijn onmisbaar in de strijd tegen een duurzamere wereld. Ook kiezen ze er bewust voor om de helft van de bomen in Nederland aan te planten en de andere helft via duurzame bosprojecten in het buitenland. Zo maken ze dus wereldwijd een verschil.

Duurzaamheid wereldwijd

Je bijdrage maakt een grotere impact dan alleen het planten van een boom. De projecten van Trees for All hebben namelijk een brede impact, ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. In verschillende landen zoals Ghana, Costa Rica en Vietnam werken ze samen met locals aan het herstel van inheemse bossen. Ze trainen deze locals om hun land op een duurzame manier te gebruiken, waardoor het bos een bron van werkgelegenheid wordt. Als het bos economische waarde heeft, zijn mensen minder geneigd om het te kappen voor inkomsten. Op deze manier kunnen zij duurzame planten en bomen behouden. Kortom, de lokale betrokkenheid is van groot belang om bomen op een duurzame manier te planten en te behouden.

Bestel vandaag nog jouw Artistic Print en draag bij aan een betere wereld.

Start met shoppen