Montage instructies


Afhankelijk van het geselecteerde ophangsysteem zijn er verschillende werkwijzen en benodigdheden.

Zorg dat je altijd vooraf goed de muur op meet waar de print komt te hangen zodat deze ook past op de gewenste locatie.

Ophanghaakje:

Je hebt voor dit ophangsysteem een hamer nodig en een spijker. Of een schroef, plug en boormachine. De Artistic Print hang je gemakkelijk op aan 1 schroef of spijker. Aan de achterkant van de print zie je de haak. Houd daar dus rekening mee bij het uitmeten van de locatie van de schroef of spijker. Zorg dat de schroef of spijker goed gemonteerd is. Is je muur van gips adviseren wij een minimale lengte van 30mm voor de schroef of spijker.

RVS afstandhouders:

Je hebt voor dit ophangsysteem een boormachine nodig. De pluggen en schroeven leveren wij bij de RVS afstandhouders. De RVS afstandhouders zijn kleine stalen busjes die in de aangebrachte gaten passen in de hoeken van de Artistic Print. Elk RVS afstandhouder bevat 1 schroef. Meet van te voren goed uit waar de RVS afstandhouders moeten komen. Dit kan je het beste doen met een rolmaat en waterpas. Boor vervolgens 4 gaten. Schroef de RVS busjes vast. Plaat de Artistic print op de RVS afstandhouders. Schroef de print vast (hand vast) op de RVS afstandhouders. Zorg dat per RVS afstandhouder er 1 rubbertje aan de buitenkant zit van de print. Verwijder als laatste de beschermfolie.

Onzichtbaar ophangsysteem:

Je hebt voor dit ophangsysteem een schroef, plug en boormachine nodig. De Artistic Print hang je gemakkelijk op aan 1 schroef. Aan de achterkant van de print zie je een haakje waar je de schroef in kan schuiven. Houd daar dus rekening mee bij het uitmeten van de locatie van de schroef. Zorg dat de schroef goed gemonteerd is. Gebruik de muur plug als je bevestigd op beton of gips. Is je muur van gips adviseren wij een minimale lengte van 30mm voor de schroef of spijker.

Mocht je ondanks deze instructies toch nog vragen hebben. Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder.